Thursday, May 2, 2024

Raadil 1.05.2024

 

Osales 3 seltsilist


Rahulikult toimetades kulus poolteist tundi väga mõnusas meeleolus. Oleme ju järjepidevalt käinud, nüüd on põhiliselt vaja vaid väikseid vahtraid ja võililli välja nokitseda ning mõned kõrvalplatsidelt lennanud sügislehed kokku riisuda.

Talviku kivisamba ees läheb kohe üks tulp õitsema, Kampmaal saagisime mägimändi väiksemaks ning Erika plaat on nüüd jälle näha, Neumanni raudaed kestab kenasti ja Jaksi jalutsis õitsevad kivivaasis kuldtähed.

Pikniku tarvis leidsime seekord ühe eriti hea koha – pikk toekas pink suure puu varjus. Vahetasime uudiseid ja arutasime seltsiasju:

- Virve otsib endiselt, kellele raamatupidamine üle anda. Kes vähegi arvudega sina-peal, võiks ju vähemasti proovida, Virve poolt asjatundlik juhendamine.

- Siiri toob soovijatele hea meelega uuemad Põlvnemislood ja Aastaraamatu koju kätte – tore võimalus ka paar sõna vahetada. Helistame-kirjutame! Siiri kontakti saab Virve käest küsida.

- Sama ka väikese arvutiabi osas. Tiiu – kuidas Sul läheb?

- Gooti kirjaga hakkame lihtsalt tegelema, umbes samalaadselt kui Põlvnemisloo harjutustega: võtame ühe tekstilõigu ja katsume ühiselt sellest aru saada. Jagame meilitsi. Ei jäta pooleli. Kõik huvilised oodatud.

Harjutamise mõttes võib ajaviiteks proovida kirjutada mistahes tänapäevast teksti gooti kirjas.


Aitäh, Virve ja Siiri, selle kauni kevadpäeva eest!

No comments:

Post a Comment