Friday, December 31, 2021

Detsembrikuine kohtumine 27.12.2021

 

Vägagi tegusaks kujunenud aasta lõpetamiseks kogunesime Tartu kesklinna hubases pubis mohiitoklaaside taga.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et õnnelikul kombel oli meil korda läinud ära kasutada kõik avanenud ajaaknad ning teoks sai kaugelt enamgi, kui aasta algul kavandasime. Seda aga üksnes tänu seltsi liikmete endi huvile ja osalusele. Ikka oli soov vähemalt kord kuus kokku saada ja igaks korraks leidus keegi, kellel mõni põnev teema teiste ette toomiseks parasjagu valmis, kas
siis ettekande või ekskursiooni kujul. Osakonna poolt oleme kõiki esinejaid-korraldajaid jõudumööda väikese kingitusega (olgu selleks kasvõi värske Põlvnemisloo tasuta number) tänanud – ning eks suurim tänu ole ju seltsiliste säravad silmad ja hea tunne ühisest olemisest – seega loobusime mõttest aastalõpu kingitusterallis kaasa teha. Siiski on meil üks inimene, keda soovisime eriliselt esile tõsta – kes harva kuuleb tänusõnu ja aplausi, kuid kelle vaikne ja väliselt märkamatu, samas aga järjekindel ja hoolas tegutsemine ehk üldse meie osakonda koos hoiabki – aitäh Sulle, Virve!

            

(siia tuleb Vello tehtud ilupilt, kui selle ükskord kätte saame! Aitäh Sullegi juba ette.)

Järgnevalt sai igaüks pisut rääkida sellest, mis parasjagu käsil. Isegi kui kõik see polnud mitte suguvõsauurimisega seotud, oli ometi kõik nii huvitav, et taustal valjult tümpsuvat muusikat märkasime uuesti alles siis, kui ükskord juturingiga laua otsa tagasi jõudsime.


Osales 6 seltsilist.

Tervitame ka kõiki neid, kes seekordsele kohtumisele ei saanud tulla. Ootame teid ikka.

Head vana-aasta lõppu ja kohtumiseni uuel aastal!





P.S. Ka uued huvilised on alati teretulnud!